Congressen

Cardiologiecongres tekent meerjarige overeenkomst met ACS

Het jaarlijkse congres van de European Society of Cardiology (ESC) heeft een 4-jarige overeenkomst met ACS getekend voor de bouw van tijdelijke zalen en de levering van audiovisuele faciliteiten in diverse congrescentra in Europa. Dit gebeurde na een tenderprocedure, waarbij het aanbod van ACS uitgebreid was vergeleken met dat van andere leveranciers op de markt.

Belangrijkste leverancier

Jessica Ylstra (CEO ACS): “ACS is er trots op de afgelopen 20 jaar partner te zijn geweest van ESC, en we zijn zeer vereerd om mede op grond van ons innovatieve aanbod te zijn gekozen als de belangrijkste leverancier. We kijken uit naar de hernieuwde samenwerking!”.

In München was ACS verantwoordelijk voor de bouw en inrichting van 13 tijdelijke zalen, elk geschikt voor 200 tot 1.000 personen. Samen met Messe München faciliteerde ACS ook de levering van audiovisuele faciliteiten in de 9 vaste zalen van het congrescentrum, waaronder het grote auditorium voor 3.000 bezoekers.

Isabel Bardinet (CEO ESC): “München was het meest recente voorbeeld van de productieve samenwerking die we met ACS hebben ontwikkeld. We waarderen het dat zij voortdurend anticiperen op onze veranderende behoeften, en ervoor zorgen dat het ESC-congres de allernieuwste technologieën en ontwikkelingen aan kan bieden aan een continue groeiend aantal cardiologen.”

Het ESC-congres 2018 vond plaats van 25 tot en met 29 augustus in Messe München. De voorbereidingen voor het ESC Congres 2019 in Parijs en 2020 in Amsterdam, de thuishaven van ACS, zijn reeds begonnen.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief