LiveWire

Capital C gaat voor realtime boeken samenwerken met Onemeeting

Capital C

Congres- en evenementenlocatie Capital C sluit zich aan bij Onemeeting als nieuwste connected partner. Daarmee zijn de meeting rooms in het Amsterdamse gebouw realtime online te boeken.

Meeting boeken

Onemeeting is gespecialiseerd in het leveren van innovatieve SaaS-oplossingen voor vergader- en eventmanagement. Het strategische partnerschap stelt meeting planners in staat om hun bijeenkomsten bij Capital C online te boeken zonder enige menselijke tussenkomst.
Dat gebeurt met de SaaS-oplossing van Onemeeting, Meet Robin.

Grotere efficiëntie

Kevin van Grondelle, chief commercial officer van Onemeeting.com: 'We hebben inmiddels twintig locaties die 100 procent realtime online boekbaar zijn.

'We zijn enthousiast om onze krachten te bundelen met Onemeeting om de toekomst van meetings en events te omarmen', zegt Lisa Vergeer, commercieel manager bij Capital C. 'Door de implementatie van Onemeeting System voor onze vergaderruimtes zullen onze klanten profiteren van een grotere efficiëntie. Door handmatige offertes overbodig te maken, kunnen we onze responstijden terugbrengen tot een fractie van de branchegemiddelden en meer tijd besteden aan het verrassen van onze gasten.'


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief