Congressen

Business intelligence bij zakenreizen onvoldoende benut

Bedrijven benutten business intelligence onvoldoende bij het managen van zakenreizen, vindt BCD Travel. Slechts een fractie van de bedrijven gebruikt beschikbare technologie om reizigers te beschermen en kosten te drukken. Daarom heeft BCD een white paper gemaakt met eenvoudige tips om reisgegevens optimaal te gebruiken.
“De technologische ontwikkelingen staan niet stil. Travel managers kunnen de nieuwe technologieën om big data te verwerken ook gebruiken om op een betaalbare manier de kosten te drukken en hun reizigers te beschermen”, zegt Diederik Banken, Vice President Commercial Benelux. “Toch gebruikt maar een klein aantal van de bedrijven de mogelijkheden van business intelligence om hun reisprogramma te verbeteren.”
 
De white paper Business Intelligence in Travel geeft voorbeelden van efficiënt monitoren, rapporteren, analyseren en voorspellen van zakenreizen. Het wordt duidelijk wat BI is, welke uitdagingen eraan gekoppeld zijn en welke stappen bedrijven moeten zetten om snel meer uit hun gegevens te halen. De white paper gaat ook in op verwante thema’s zoals voorspellende en normatieve analyses, datastandaarden, real-time gegevens, consolidatie van data uit verschillende bronnen, locatiegegevens met geocode en ongestructureerde data.
 
“We leven in een tijd van specialisaties, waarin mensen worden aangemoedigd om taken te delegeren die buiten hun expertise vallen”, zegt Diederik Banken. “Dat kan ertoe leiden dat bedrijven minder snel innoveren op gebieden die hun medewerkers nog niet onder de knie hebben. De white paper maakt van BI een eenvoudig toegankelijk en bereikbaar hulpmiddel om de prestaties van het reisprogramma te verbeteren.”
 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief