Congressen

Buitenlandse congresbezoekers zijn net aliens

Ongeveer 70% van de congresbezoekers in Nederland komt uit het buitenland. Tijdens het Rotterdam Associatie Symposium op 7 maart 2013, verzorgt Danaë Huijser, directeur van CMC -Culture & Management Consulting, de keynotesessie ‘Welke culturele verschillen spelen er tijdens mijn congres?’. Zij zal spreken over het omgaan met die cultuurverschillen. Haar conclusie: samenwerking met aliens is leuk en leerzaam.

Tijdens het Associatie Symposium Rotterdam komen ook andere actuele onderwerpen aan bod. Bijvoorbeeld: Kan een farmaceutisch bedrijf een congres zo maar sponsoren? Met welk geld doen we de eerste aanbetalingen?

Sprekers van onder andere KPMG, het NBTC en de Keuringsraad KOAG/KAG geven antwoord op verschillende vragen die spelen rondom de organisatie van een congres.

Het Associatie Symposium Rotterdam is bedoeld voor iedereen die werkzaam is in de verenigingsbranche en de wetenschappelijke sector en die nu of in de toekomst te maken krijgt met de organisatie van een congres. 

De bijeenkomst vindt plaats in het Onderwijscentrum Erasmus MC in Rotterdam en duurt van 08.30 tot 13.30 uur. Deelnemers kunnen zich gratis aanmelden via www.rotterdam.info/symposium.  


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief