Congressen

Brussels Special Venues bij Workshop Visit Brussels 02/10/17

BRUSSELS SPECIAL VENUES IS HET VOORNAAMSTE NON PROFIT NETWERK VAN EVENEMENTEN LOCATIES IN BRUSSEL EN RICHT ZICH NAAR BEDRIJVEN, VERENIGINGEN, EN EVENT ORGANISATIES.
 BSV is een sterke, professionele vereniging die bestaat uit gereputeerde evenementen locaties die een geheel gratis service leveren aan de organisatoren van evenementen.

BSV biedt 40 unieke locaties voor evenementen, ongeacht het soort evenement of de omvang ervan in Europa’s hoofdstad, met conferentiefaciliteiten en aanpasbare ruimtes voor allerlei evenementen en met een scala aan architectonische stijlen.

Per jaar worden zo’n 4.500 succesvolle evenementen georganiseerd en meer dan 1 miljoen gasten verwelkomt. BSV’s venue finder helpt u snel bij het vinden van de juiste event locatie in Brussel: www.venues.be/nl_BE/venue-search

Brussels Special Venues is 2 oktober aanwezig tijdens de workshop van Visit Brussels bij Strandzuid in Amsterdam. Meldt u aan voor een speeddate via www.visitbrussels@strandzuid.weebly.com of neem contact op met h.visser@visitbrussels.be


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief