Congressen

Brussels Expo!

De locatie van uw volgende evenement!

Brussels Expo, ook wel de Paleizen van de Heizel genoemd, is het belangrijkste evenementencomplex in het Brussels Gewest. De hallen, gelegen in de gemeente Laken, worden gebruikt voor de grootste nationale en internationale handelsbeurzen, exposities en andere evenementen in België. 
 Brussels Expo is actief in:
• 3 bedrijfstakken : Beurzen en Salons, Entertainment en MICE
• 2 vakgebieden: Venue Management en Organisatie
• op 4 locaties : de Tentoonstellingspaleizen, Paleis 12, La Madeleine, de site van het Brussels Summer Festival (Paleizenplein)

Brussels Expo telt 12 grote hallen en conferentiezalen en is met 115.000 m² oppervlakte de grootste exporuimte in de Benelux.
De infrastructuur van de flexibele conferentiezalen variëert van 100 – 10.000 zitplaatsen en de nieuwe concertzaal in Paleis 12 biedt plaats aan 15.000 personen.
Dankzij de moduleerbaarheid van de ruimten kunnen conferenties vlot gecombineerd worden met events zoals diners, lunches, presentaties, tentoonstellingen, recepties en cocktail.
Alle gebouwen zijn rolstoelvriendelijk met aangepaste entrees en liften.

Brussels Expo is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (diverse mivb-lijnen vanuit de stad) en met de auto vanaf de Brusselse Ring. Het beschikt over 12.000 parkeerplaatsen.

Een vergaderzaal huren in het recent gerenoveerde Brussels Expo betekent stijlvol en professioneel zakendoen in de hoofdstad van Europa.
www.brussels-expo.com/nl

Voor meer informatie neem contact op met:

visit.brussels 
Helene Visser

Toeristisch Attaché
Prins Hendrikkade 186, 1011 TD Amsterdam
T (+31) (0)20 524 43 45
M (+31) (0)6 20 54 43 92
E h.visser@visitbrussels.be
W www.visit.brussels

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief