Beurzen

Broodje kaas, part II

Er wordt heel wat afgezeurd over het eten op beurzen en in beursgebouwen. Met name dat het te duur is. Maar is dat wel zo? En hoe duur dan? En wat krijg je voor je geld? Tot op heden had Expovisie daar ook geen kaas van gegeten. Maar pas op beurscateraars: de "mystery shopper" van Expovisie komt eraan! "Een broodje kaas en een koffie graag!"Wonen & Co, de beurs – maart 2010 – Martini Plaza Groningen

Hoe ziet het eruit? Als een broodje gezond.

Hoezo? Toen de beursdeuren om 14.00 uur open gingen, was er nergens een broodje kaas te krijgen. Ik heb de hele beurs rondgelopen en op elk terrasje, verkooppunt en restaurant gevraagd, maar helaas. De meeste cateringmedewerkers dachten dat de broodjes kaas later nog zouden komen. Anderen wisten het niet en reageerden een beetje van: ”Dan neem je toch een ander broodje.” Dat heb ik uiteindelijk dan maar gedaan. Een broodje gezond kwam het dichtst in de buurt van een broodje kaas.

Wat zit erop? Het broodje is verpakt in een plastic zakje (dus al uren eerder klaargemaakt). Op het witte pistoletje zit boter, een plak kaas, een plak ham, een paar plakjes tomaat, komkommer en ei.

Wat zit erbij? De koffie zit in een merkloze papieren beker. Suikerklontjes en plastic lepeltjes kun je van de toonbank pakken. En de melk zit in een glazen karafje en moet je dus terugzetten. Op zich wel milieutechnisch verantwoord, maar niet echt handig. 

Wat kost het? Broodje kaas:  3,25 Kopje koffie: 1,80 

Prijs/kwaliteit/kwantiteitverhouding? Het broodje is op zich prima, maar niet heel bijzonder. De koffie smaakt goed.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief