Congressen

Congresstad Den Haag is uniek convention centre rijker

Postillion Hotel & Convention Centre Den Haag bedient de gehele MICE-markt, met een sterke focus op associatie- en overheidscongressen en corporate events. Met deze unieke full-service congres- en eventlocatie is Den Haag een mooie venue rijker.

Ideaal gelegen naast station Hollands Spoor biedt de locatie meer dan 4000 vierkante meter aan congres- en beursruimte. De flexibel in te delen plenaire zaal voor 1400 personen en dertig subzalen maken het convention centre een unieke aanvulling op het bestaande congreslocatie-aanbod in Den Haag. Vanaf 2024 zijn de 190 hotelkamers klaar voor gebruik.

Den Haag: thuisbasis van wereldklasse eventlocaties

Dankzij haar kennis- en evenementeninfrastructuur is Den Haag dé thuisbasis van veel unieke en wereldklasse evenementenlocaties. De regeringshoofdstad van Nederland is een van de groenste, meest compacte en meest diverse steden ter wereld. Omgeven door duinen, velden en de zee heeft Den Haag nog steeds dat intieme gevoel, maar met de infrastructuur van een megastad. Met de opening van Postillion Hotel & Convention Centre Den Haag komt hier een gloednieuw congrescentrum van wereldklasse bij.

Bereikbaarheid is key

Pal naast station Den Haag Hollands Spoor, vlakbij Rotterdam The Hague Airport en op slechts dertig minuten afstand van Schiphol is de locatie perfect geschikt voor zowel nationale als internationale events en congressen van formaat:

  • Zeer goede treinverbinding met St. Pancras International Station London
  • Rechtstreekse treinverbinding met Schiphol (slechts 35 minuten)
  • Vijftien taxi-minuten van Rotterdam The Hague Airport

Flexibel en op maat

De maar liefst zeven meter hoge plenaire zaal van 1400 vierkante meter is geschikt voor congressen, recepties, diners en beurzen en kan volledig naar wens worden ingericht. Direct naast de plenaire zaal bevindt zich de tweede grote zaal van 700 vierkante meter en een exhibition space van 500 vierkante meter. Daarnaast beschikt de congreslocatie over maar liefst dertig subzalen van verschillende groottes. Deze zijn flexibel in te delen, in elke gewenste opstelling en hebben allemaal daglicht.

Europa’s eerste in-house Event Design Lab

Postillion Hotel & Convention Centre Den Haag is de eerste congres- en vergaderlocatie in Europa met een in-house Event Design Lab. Onder begeleiding van het Event Design Collective bieden we organisatoren hier de mogelijkheid om hun congres (verder) te ontwerpen. Op basis van de Event Canvas-methodiek, de internationale benchmark voor het ontwerpen van effectieve events, helpen we nationale en internationale eventmanagers en pco’s om grip te krijgen op de waarde van een evenement.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.