Congressen

Brainstormen rond de middenstip en een presentatie bijwonen vanaf de tribune

Zo Groot Is Oranje, de nieuwe voetbalattractie van Madurodam, is tevens de locatie om in de aanloop naar en tijdens het WK voetbal een ludieke brainstorm of originele teamsessie te houden. Met ingang van 2 juni is het mogelijk om deze splinternieuwe Oranje-zalen te boeken voor subsessies.
Via de spelerstunnel kom je op de grasmat, waar je in eerste instantie alleen een uitgelichte middenstip ziet. Als je ogen gewend zijn aan het donker zul je op een van de wanden het Wilhelmus ontdekken. Verder is er geen afleiding en kun je helemaal blanco of beter gezegd ‘in black’ volledig concentreren op de brainstorm, groepsgesprek of andere inspirerende sessie. Je neemt plaats in een heerlijke oranje zitzak en de creativiteit kan losbarsten.

In de naastliggende ruimte stroomt de adrenaline door je lichaam wanneer je de tribune bestijgt en plaatst neemt tussen de duizenden supporters die op de wanden zijn afgebeeld.

Om ‘in the winning mood’ te komen kun je voorafgaand aan de presentatie het winnen herbeleven van de eerste en enige internationale titel van het Nederlands Elftal. Vervolgens kun je met maximaal 60 personen een heel bijzondere bijeenkomst organiseren in deze op en top oranjegetinte ruimte.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief