Congressen

Brabant is niet voor niets de ‘Smartest region in the world’

Brabant is niet voor niets de ‘Smartest region in the world’

Tech Sisters Cities, Tech Xperience Week,  TechTrek, Dutch Technology Week. Dit is slechts een kleine greep uit onze bijeenkomsten op hightech gebied van de afgelopen maanden.

De volgende Dutch Technology Week is van 20 t/m 25 mei 2019. Klik hier voor een korte impressie van de InstaMeetUp Dutch Technology Week 2018.

Dat Noord-Brabant leidend is op tech-gebied is tegenwoordig bijna als vanzelfsprekend. Van tech-event tot tech-talent weten mensen dit gedeelte van Nederland te vinden en mogen we ons met recht top technology region noemen.

In 2011 werd Brainport nog uitgeroepen tot smartest region of the world en sindsdien heeft de doorontwikkeling niet stilgestaan. Onderwijs, overheid en ondernemers werken nauw samen en trekken de slimste kenniswerkers ter wereld naar Brainport en daarmee ook internationaal toonaangevende bedrijven als Tesla, Shimano en Huawei. Maar even zo belangrijk zijn de vele startups die voedingsbodem vinden in het unieke ecosysteem van Brainport vinden. Nergens ter wereld worden zoveel patenten aangevraagd als in Brainport! Brainport is hiermee het episch centrum op het gebied van high tech open innovatie en host van toonaangevende internationale congressen.

Brabant is tevens recordhouder op het gebied van campussen gericht op innovatie. Iedere campus levert een essentiële bijdrage aan de Nederlandse kenniseconomie en bied tevens een verscheidenheid aan vergaderruimtes. Dit maakt Brabant de perfecte landingsplaats voor bijeenkomsten met thema’s zoals innovatie, technologie en high tech.

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief