Congressen

Brabant = Design Denken en Design Doen

DDW2016-designacademy_credits Sjoerd Eickmans

Oktober is een maand waarbij Brabant in het teken staat van Design met als ‘main event’ de Dutch Design Week. Dit grootste design evenement van Noord-Europa vindt dit jaar plaats van 20 tot 28 oktober.
In deze week wordt het werk en de concepten van ruim 2600 ontwerpers verdeeld over meer dan 120 locaties aan meer dan 335.000 bezoekers uit binnen- en buitenland gepresenteerd. Een event wat qua organisatie menig meetingplanner het hart sneller doet kloppen.

VisitBrabant Convention Bureau staat ook voor u als meetingplanner klaar om u te ondersteunen bij het organiseren van uw event / meeting in Brabant.

VisitBrabant Convention Bureau on the move

Als Convention Bureau nemen we u graag mee in het veelzijdige aanbod dat Brabant rijk is en wat we toe kunnen voegen aan uw zakelijke bijeenkomst. Denk aan historisch ’s-Hertogenbosch, Brainport Regio Helmond en Eindhoven, evenementen stad Tilburg of karakteristiek Breda. En vergeet hierbij onze locaties in het groen niet die stuk voor stuk iets extra’s toe kunnen voegen aan uw meeting zowel qua locatie als sociaal programma!

Niet alleen willen we goede meetings binnen onze provinciegrens laten landen ook willen we als VisitBrabant Convention Bureau een positieve bijdrage leveren aan het succes hiervan.

Een mooi voorbeeld om dit te onderschrijven is het toonaangevende Europees ITS (Intelligent Transport Systems) congres wat Brabant host op 3-6 juni 2019. Om hier maximale awareness voor te creëren benutten we het wereldcongres omtrent dit onderwerp in Kopenhagen. Dit doen we door middel van het aanleveren van content over onze regio en het wereldkundig maken van ‘ons’ congres in 2019. Men kan het maar alvast in de agenda hebben staan, dachten wij zo.

Kortom VisitBrabant Convention Bureau, ùw loket voor uw evenement in Brabant.

VisitBrabant Convention Bureau
Almijstraat 14
5061 PA Oisterwijk

T +31 (0)13 3030390
E conventionbureau@visitbrabant.com
www.visitbrabant.com/conventionbureau

Stella Lux_Stella Vie_photo_Bart van Overbeeke

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief