Congressen

Bouw Nhow Amsterdam RAI bereikt het hoogste punt

Viering hoogste punt nhow Amsterdam RAI

Nhow Amsterdam RAI heeft op vrijdag 8 februari het hoogste punt van 91 meter bereikt, wat werd gevierd door een spectaculaire ‘mapping projection’ show op het hotel in het bijzijn van de projectpartners en genodigden. De opening van het headquarter hotel van de Amsterdamse beurs- en congreslocatie staat gepland voor het eerste kwartaal van 2020.

Grootste nieuwbouw hotel

Met 650 kamers, 25 verdiepingen en 91 meter hoogte wordt nhow Amsterdam RAI het grootste nieuwbouw hotel van de Benelux. Gunstig gelegen ten opzichte van RAI Amsterdam en nabij het Amsterdamse metrostelsel en het RAI treinstation, zal het hotel een gewilde pleisterplaats zijn voor bezoekers, exposanten, sprekers en organisatoren. Daarnaast is het doel dat de nieuwe telg van de nhow merkfamilie van NH Hotel Group gaat fungeren als een nieuw sociaal en multicultureel ontmoetingspunt voor zakenreizigers, toeristen en Amsterdammers, met gastronomie van hoge kwaliteit en diensten die de nhow-ervaring ondersteunen.

Viering hoogste punt

Tijdens de feestelijke bijeenkomst op de bouwplaats op vrijdag 8 februari werden ontwikkelaars COD en Being Development vergezeld door lokale hoogwaardigheidsbekleders, vertegenwoordigers van NH Hotel group, RAI Amsterdam, AXA IM, OMA, Pleijsier Bouw en vele andere betrokken partijen.
De bouw werd gestart in september 2016 en de afgelopen maanden werden de contouren van de iconische blikvanger naast de RAI steeds zichtbaarder. Het baanbrekend ontwerp van het wereldberoemde architectenbureau OMA, met de drie karakteristieke gedraaide driehoekige volumes, put inspiratie uit de ooit zo typerende driehoekige reclamezuil ‘Het Signaal’ op het Europaplein. In september 2018 werden ook de ontwerpen voor de binnenkant van het headquarter hotel gepresenteerd.

Viering hoogste punt nhow Amsterdam RAI met video mapping

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief