Congressen

Boordevol programma tijdens jubilerende EventSummit

Een aantal van de sprekers die optreden tijdens EventSummit 2023

De feestelijke vijftiende editie van EventSummit op 9 maart in Jaarbeurs kent een boordevol inhoudelijk programma. Daarnaast is er de beursvloer met zo’n 400 aanbieders uit de evenementenbranche.

Het inhoudelijke programma gaat van start met een bijeenkomst exclusief voor het EventPlatform, voorafgaand aan de beurs. Daarin worden festivalorganisator Allan Hardenberg, horecatycoon Won Yip en expert employer branding Lotte de Man geïnterviewd door Robert de Vries.

Twintigtal sprekers

Tijdens de beurs, die is geopend van 10:30 – 17:00 uur hebben drie sprekersbureaus een eigen ruimte waar de bezoekers kunnen proeven van een keur aan sprekers. Onder andere topkok Ron Blaauw, millenial Thalita Muusse, Mr. Featherforce Niek van den Adel, Lisa goes Vegan, Special Force Frenk van Assen en goed doener Margot van Brakel geven acte de presence.

Daarnaast staat het CLC-Vecta kennis- en inspiratieplein bol van activiteiten. Gedurende de hele beursdag is er een programma van podcasts, vlogs en zeepkist pitches.

Netwerkborrel en party

Om 17.30 uur start de inmiddels beroemde netwerkborrel op het grote cateringplein. En omdat het dit keer een feestelijke editie is, wordt de borrel opgevolgd door een spetterende party.

Conference Matters neemt eveneens deel aan EventSummit. Je kunt ons ontmoeten op het CLC-Vecta kennis- en inspiratieplein, Stand 3W02.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief