Beurzen

BOE International lanceert helpdesk voor Nederlandse event-professionals: The Touch of The Dutch

BOE International lanceert helpdesk voor Nederlandse event-professionals The Touch of The Dutch

Speciaal voor de Nederlandse event-professional die kansen wil creëren in Duitsland lanceert BOE International, de internationale vakbeurs & ontmoetingsplek voor de Duitse live communication-branche, een speciale helpdesk . Event-professionals helpen om als pioniers de Duitse markt te betreden en hen daarbij voorzien van actuele, interessante en relevante content over de Duitse live communication-branche: dat is de nieuwe strategie van BOE International.

Welkom bij the Touch of The Dutch.

“Goed voorbereid op reis gaan, de juiste keuzes maken, en plezier hebben in pionieren: dát is ons doel!”, aldus Henrik Bollman van BOE International en Stijn Oude Vrielink. Samen gaan zij verder als Team Dutch met nog meer gedeelde motto’s: “Jezelf blijven als ondernemer, en op die persoonlijke, unieke manier over de grenzen pionieren met je eigen ‘touch’. Dit is joúw drive, joúw droom: daarmee kom je al een heel eind in de Duitse live communication-branche”, stellen zij met volle overtuiging. “Het enige dat wij doen, is de Nederlandse event-professionals helpen meer te bereiken”.

Als helpdesk voor de Duitse live communication-branche bieden wij je informatie & tools over die specifieke branche. Wij zetten je aan het denken over waarom je deze stap wilt maken, bieden je informatie over de structuur, de toegangsmogelijkheden en culturele gewoonten, geven aanknopingspunten, en zorgen ervoor dat je up-to-date bent en mee kunt praten over de laatste ontwikkelingen binnen de Duitse
live communication-branche.”

Bleib auf dem Laufenden

Ofwel: stay tuned! We nemen jou en de andere ‘passagiers’ de komende maanden mee op reis aan de hand van onze tips & tricks. Ben je al getriggerd? Dan kun je zelf alvast je eerste stap zetten door “Met deze 3 Duitse Event Platforms moet je een kopje koffie drinken” te downloaden.

10 feiten over de Duitse live communication-branche:
1. Er worden per jaar 3 miljoen events georganiseerd
2. 400 miljoen personen bezoeken deze events
3. De markt heeft een totale waarde van 7 miljard euro
4. Er zijn 411 Duitse event-agencies actief
5. De grootste event-agency weet een indrukwekkende omzet van 55,4 miljoen euro te realiseren
6. De branche heeft 13.600 actieve cateraars
7. Er houden zich 1.100 experts bezig met licht, geluid, AV etc.
8. Interieur en decoratie wordt verzorgd door 60 decorateurs en styling-experts
9. 7.500 evenementenlocaties bedienen deze enorme, dynamische markt
10. De meest events vinden plaats op 2 uur rijden van Utrecht.

Wij als Team Dutch hopen met onze nieuwe strategie alle Nederlandse event-professionals te stimuleren om nieuwe wegen in te slaan en deuren te openen.
Meer informatie vind je op www.thetouchofthedutch.nl

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief