Beurzen

Bijzondere Beurs: Elmia Wood

In Zweden vindt elke vier jaar de grootst bosbouwbeurs ter wereld plaats: Elmia Wood. In juni 2009 was het weer zo ver. De locatie van de beurs? Een bos natuurlijk. Op vele hectares bosgrond laten leveranciers van kettingzagen, houtversnipperaars, houtverwerkingsmachines en alles wat verder maar met bosbouw te maken heeft, zien wat ze te bieden hebben. De foto”s spreken voor zich. Meer foto”s van deze beurs vindt u via de link http://www.flickr.com/photos/38551541@N02/sets/72157618377199471/

rn

Weet u ook een Bijzondere Beurs? Laat het ons weten! Mail naar expovisie@hetportaal.com

In Zweden vinden nog veel meer interessante beurzen plaats. Kijk eens op de volgende interessante websites:

Stockholmsmässan

Stockholm International Fairs is de grootste en belangrijkste organisator van vakbeurzen en congressen van Scandinavië. Per jaar worden er meer dan vijftig tentoonstellingen georganiseerd variërend van consumentenbeurzen tot zeer gespecialiseerde handelsbeurzen. Ook vinden er per jaar meer dan duizend congressen, conferenties en seminars plaats. Er kan op sector, alfabet en chronologisch worden gezocht.

www.stofair.se

Svenska Mässan

Op de site van The Swedish Exhibition & Congress Centre Göteborg staat een chronologisch en alfabetisch overzicht van alle vakbeurzen en tentoonstellingen die worden georganiseerd. Via een hyperlink kan direct meer informatie worden aangevraagd over een beurs naar keuze. Per jaar vinden bij deze organisatie gemiddeld dertig vakbeurzen en honderden conferenties en congressen plaats.

www.swefair.se

Elmia AB

Elmia organiseert gemiddeld vijftien vakbeurzen per jaar, waarvan sommige tot de grootste van Europa behoren. Ook Elmia Wood, de belangrijkste beurs ter wereld binnen de houtsector, wordt door Elmia georganiseerd. Er kan chronologisch en alfabetisch naar beurzen worden gezocht.

www.elmia.se

 

MalmöMässan

Op de site van MalmöMassan staat een chronologisch overzicht van de beurzen die worden georganiseerd.

www.malmomassan.se

Fairlink, the Scandinavian Trade Fair Council

Op de site van Fairlink staat een overzicht van beurzen die in Denemarken, Finland, Noorwegen en Zweden worden gehouden.

www.fairlink.se

Wereldwijd

Ausstellungs- und Messe-Ausschuss der Deutsche Wirtschaft e.V.

Op deze zeer uitgebreide site van de Association of the German Trade Fair Industry kunnen wereldwijd beurzen worden gezocht op trefwoord, sector en land.

www.auma.de

M + A Expodatabase

Op de uitgebreide site van m+a Publishers for Fairs, Exhibitions and Conventions GmbH kunnen wereldwijd beurzen worden gezocht op trefwoord, sector, land en stad.

www.expodatabase.com

 

Bron: EVD-informatie


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief