Beurzen

Bienvenue en France

Bienvenue en France, de beurs voor Frankrijk-liefhebbers heeft van 17 t/m 19 februari plaatsgevonden in de Amsterdam RAI. In totaal hebben 14.023 bezoekers drie dagen lang genoten van Frankrijk in Nederland.

Bienvenue en France, de beurs voor Frankrijk-liefhebbers heeft van 17 t/m 19 februari plaatsgevonden in de Amsterdam RAI. In totaal hebben 14.023 bezoekers drie dagen lang genoten van Frankrijk in Nederland. Op de beurs gingen de bezoekers zich te buiten aan verschillende Franse “facetten”. De ontdekkingsreis begon met een kijkje in de cockpit (ware grootte) van de TGV en werd voortgezet met de Franse sfeer, die bestond door optredens van verschillende Frans(talige) artiesten op het dorpplein waar mensen genoten van de heerlijke chansons, een wijntje en delicatessen.

Tijdens de workshops werd er meer geleerd over Franse wijnen, kazen en de taal.

Ook zijn enkele bezoekers de gelukkige eigenaar van een nieuwe auto of zelfs een (tweede) huis is Frankrijk geworden. Kortom, niet alleen in de Franse alpen, maar ook in de “Franse” RAI was het half februari één groot feest!

Reactie bezoekers

De tweede editie heeft voor veel bezoekers aan de verwachtingen voldaan en krijgt lovende reacties. Dit blijkt uit het feit dat de bezoekers gemiddeld 3 tot 4 uur op de beurs besteedden. De aangeboden producten werden erg hoog gewaardeerd. De volgende editie wordt Frankrijk nóg dichter bij huis gebracht. Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen, kijk dan op HYPERLINK “http://www.bienvenueenfrance.nl/”www.bienvenueenfrance.nl.

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief