Beurzen

Bezoekersaantal Piscine Global Europe gestegen

Het bezoekersaantal van de vakbeurs voor de zwembaden branche Piscine Global Europe is dit jaar gestegen met 7,11 procent en het totaal kwam daarmee op 19.845 geïnteresseerden. De focus van de tweejaarlijkse beurs die van 13 tot en met 16 november plaatsvond in Lyon-Eurexpo lag dit jaar op de kunst van het leven, design en innovatie.

Stijging aantal exposanten

Deze 2018-editie bracht 629 exposanten uit de zwembad- en spa-sector samen op meer dan 28.000 vierkante meter tentoonstellingsruimte. Dit is een stijging van 5,4 procent ten opzichte van de vorige editie. Van deze exposanten was 65 procent uit het buitenland afkomstig. Van de bijna 20.000 bezoekers kwam 42 procent niet uit Frankrijk.

Naast de ontmoetingen en gesprekken met exposanten hadden de bezoekers de mogelijkheid om thematische evenementen bij te wonen. Zo’n 30 seminars werden georganiseerd over onderwerpen variërend van marktintelligentie tot de laatste trends. De Pool Summit stelde verenigingen, belangrijke inkopers en journalisten in staat om inzicht te krijgen in de markten van specifieke landen, maar ook in het consumentengedrag ten opzichte van zwembaden.

Prijzen

De jury van de Pool Innovation Trophies reikten ook prijzen uit aan de meest opmerkelijke innovaties in de sector. In het kader van de Pool Design Awards was er een presentatie van de architecten en hun mooiste privé- of openbare zwembadontwerpen of renovatieprojecten. Bezoekers konden ook rondwandelen in de nieuwe Wellness Expo ruimte en deelnemen aan real-life productdemonstraties in de demonstratiebaden Aquafitness & Water Test.

De volgende editie van Piscine Global Europe, in Lyon-Eurexpo, zal plaatsvinden van 17 tot 20 november 2020.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief