Beurzen

Bezoekersaantal Eurospoor gegroeid

Het Internationaal Modelspoor Evenement Eurospoor heeft dit jaar met ruim 16.000 bezoekers zes procent meer bezoekers ontvangen dan vorig jaar. De 26e editie van het evenement vond van 9 tot en met 11 november plaats in Jaarbeurs Utrecht. De volgende editie zal pas in 2020 georganiseerd worden.

Dioramawedstrijd

Bezoekers mochten alle drie de beursdagen hun stem uitbrengen bij de dioramawedstrijd. Er stonden 25 diorama’s opgesteld welke voldeden aan de opdracht om op het formaat van een A4 papier een modelspoorscene te bouwen. Ook was dit jaar marktleider Märklin van de partij en daarmee werd een lang gekoesterde wens van de bezoekers ingevuld. In een onderzoekje onder bezoekers werd de beurs gewaardeerd met een 8+.

Jaartje overslaan

Het volgende Eurospoor evenement wordt pas in november 2020 in de Jaarbeurs gehouden. Na een reeks van 26 jaarlijkse Eurospoorevenementen slaan organisatoren Leo en Chitra Hendriksen een jaartje over om te heroriënteren, te reorganiseren en te stroomlijnen om zaken nog beter op de rails te krijgen.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief