Beurzen
De beurs voor de hotel- en restaurantbranche EquipHotel Paris 2018, die plaatsvond van 11 tot en met 15 november, heeft ruim 10 procent meer bezoekers getrokken dan de vorige editie. Het totale bezoekersaantal kwam hiermee boven de 110.000. Het was de eerste editie voor de nieuwe beursdirecteur Boris Provost, en hij werd hierbij ondersteund door topchef en Equiphotel ambassadeur Thierry Marx.
De vijfdaagse consumentgerichte vakbeurs was het ontmoetingspunt voor Franse en internationale hospitality professionals. Gepositioneerd als een multi-specialistische vakbeurs, is EquipHotel de uitdaging aangegaan om een vernieuwd evenementenprogramma en een bezoekersparcours met duidelijke verbanden tussen de twee verschillende branches, horeca en hotellerie te presenteren. Speciale Inspiratie Labs, centraal gelegen in elke beurssector, gaven bezoekers strategische trendinformatie. Daarnaast openden Parijse hotels, onder het motto ‘iedereen naar het hotel’ hun deuren om een kijkje achter de schermen te geven aan geïnteresseerde bezoekers.
Onder de nieuwe evenementen die deze editie markeerden, behoorden de finale van het concours ‘beste sommelier van Frankrijk’, de 13e editie van de ‘Jean Delaveyne’ trofee (kookwedstrijd) en de internationale finale van de ‘les Chefs en Or’ kookwedstrijd georganiseerd door Transgourmet, de grootste Franse leverancier van foodproducten voor de horecabranche.
Er zijn nog geen reacties.
Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.