Festivals

Bezoekers Vierdaagsefeesten kunnen elkaar ontmoeten via nieuw platform

15-07-2023_Polsbandjes_Marcel_Krijgsman_1

Vierdaagsefeesten heeft samen met Matchmaker Brabant het ‘Talk to me’-platform ontwikkeld voor het in contact blijven en ontmoeten van nieuwe vrienden op festivals. Bezoekers kunnen zich voor, tijdens en na de feesten inschrijven en een oproep doen om samen een feest te bezoeken en nieuw gemaakte kennissen, vrienden of geliefden (terug) te vinden.

Festival- en Vriendenbandjes

Stichting Vierdaagsefeesten begon in 2022 de campagne ‘Talk to me’ tegelijk met de komst Festival- en Vriendenbandjes. Voor 12 euro kunnen bezoekers sinds die editie zo'n bandje kopen. Daarmee hebben ze onder andere de hele week onbeperkt toegang tot de toiletten op de feesten.

Veel oproepen

Aan de binnenkant van die bandjes staat de tekst ‘talk to me’, een woordspeling waarmee je aangeeft open te staan voor contact, gesprekken met onbekenden wil aangaan en misschien wel nieuwe vrienden of een date zoekt. Tijdens en na afloop van de Vierdaagsefeesten 2023 kwamen talloze oproepen binnen van festivalbezoekers die op zoek waren naar een geliefde, vriend of vriendin van wie ze geen contactgegevens hadden. Deze oproepen werden verzameld en gedeeld in de hoop mensen te kunnen herenigen.

Samenwerking met Matchmaker Brabant

Door media-aandacht is de stichting in contact gekomen met Matchmaker Brabant, een datingbureau in Breda dat onder andere platforms beheert om mensen elkaar te laten ontmoeten en singles te matchen. Zo is online platform Talk to me uitgerold.

De Vierdaagsefeesten zijn dit jaar van 13 tot en met 19 juli in Nijmegen.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief