Beurzen

Bezoekers Overheid & ICT positief over toekomst

De bezoekers van Overheid & ICT 2009 verwachten geen of nauwelijks negatieve gevolgen van de recessie. Dat blijkt uit de evaluatie door beursorganisatie VNU Exhibitions onder bezoekers van deze vakbeurs voor ICT toepassingen en diensten in de overheidssector. De bezoekers van Overheid & ICT 2009 verwachten geen of nauwelijks negatieve gevolgen van de recessie. Dat blijkt uit de evaluatie door beursorganisatie VNU Exhibitions onder bezoekers van deze vakbeurs voor ICT toepassingen en diensten in de overheidssector. 

Slechts 10% van de in totaal 7012 bezoekers gaat uit van een geringe omzetdaling.  Ook de investeringsplannen geven aan dat de recessie nauwelijks vat heeft op de omzetontwikkelingen. Overheid & ICT is van 21 tot en met 23 april gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht.

Liefst 27% van de bezoekers kwam doelgericht voor investeringen en opvallend is dat nog eens 17% naar aanleiding van het bezoek aan Overheid & ICT tot nieuwe investeringen wil overgaan, zoals in enkele reacties wordt bevestigd.

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief