LiveWire, Congressen, Company events

Beurs van Berlage kiest Vineyard Premium Catering als nieuwe cateringpartner

Beurs van Berlage - Vineyard - 960x640

De Beurs van Berlage heeft een nieuwe preferred cateringpartner: Vineyard Premium Catering. Met deze keuze opent de Beurs een nieuw hoofdstuk waarin duurzaamheid, innovatie en persoonlijke aandacht centraal staan. 

De Beurs van Berlage staat wereldwijd bekend om het hosten van internationale congressen en evenementen. Voor deze bijeenkomsten verzorgt het interne team, onder leiding van de eigen chef-kok Henk van Veluw, de catering. Voor grotere diners en evenementen werd voorheen samengewerkt met Maison van den Boer, maar vanaf januari zal worden samengewerkt met Vineyard Premium Catering.

Na bijna twee decennia samenwerking met Maison van den Boer sluit de Beurs van Berlage een prachtige periode af. Marcel Schonenberg, Managing Director van de Beurs van Berlage, blikt terug: “De samenwerking met Maison van den Boer was altijd professioneel en gericht op de hoogste kwaliteit. We zijn dankbaar voor hun inzet en kijken met trots terug op wat we samen hebben bereikt.”

De samenwerking met Vineyard Premium Catering markeert een bewuste stap richting toekomstgerichte catering. Lydia Baloe, Operations Director bij de Beurs van Berlage, zegt hierover: “Met Vineyard kunnen we onze gasten een nieuwe standaard bieden: creatieve en kwalitatief hoogstaande gerechten, die niet alleen verrassend lekker zijn, maar ook bijdragen aan onze duurzaamheidsambities. Denk aan de strijd tegen voedselverspilling, gezonde voeding en een inclusief HR-beleid. Samen maken we een positieve impact.”

De samenwerking met Vineyard draait niet alleen om duurzaamheid, maar ook om beleving. Nienke Oosting, Operationeel & Marketingdirecteur van Vineyard Premium Catering, vult aan: “De Beurs van Berlage past niet alleen qua kernwaarden en werkwijze perfect bij Vineyard Premium Catering, maar ook wat onze ambities op het gebied van duurzaamheid betreft zijn we een echte match. We kijken er enorm naar uit - in samenwerking met onze executive chef Arnout van der Kolk - om samen met de Beurs van Berlage van elk evenement een unieke ervaring te maken.”

De eerste evenementen met Vineyard Premium Catering staan gepland voor 2025. De Beurs van Berlage kijkt uit naar een succesvolle samenwerking waarin wordt gebouwd aan memorabele bijeenkomsten en duurzame oplossingen.

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief