Congressen

Beurs event 12 gaat internationaal!

Event vindt al jaren haar vaste stek in de Jaarbeurs in het hart van ons land. De veertiende editie van de beurs, event 12, gaat nu internationaal! Niet weg uit Utrecht, maar met meer dan ooit aandacht voor evenementen buiten de landsgrenzen.

Het nieuwe themaplein MICE Field presenteert aanbieders van evenementen in en naar het buitenland. Een combinatie van DMC’s, travel agencies, touroperators en inspirerende locaties in én buiten Europa. "Met name de hotels van Sun International spreken tot de verbeelding maar ook de mogelijkheden van Riga, Letland zijn zeer verrassend”,  aldus Eventex, de organisator van de beurs. "Kortom een compleet pakket voor de meetingplanner die ook over de grenzen heen kijkt."
Uiteraard biedt ook ons eigen land genoeg inspiratie. Dat blijkt wel uit de stands van onder andere de sprookjesachtige Efteling en de Koninklijke allure van Theater Carré.  “Het aanbod aan niet traditionele locaties, van dierentuin tot kenniscentrum, is dit jaar ongekend. Door ons te volgen op Twitter (@event12_nl en #event12) blijft iedereen die geïnteresseerd is op de hoogte van het laatste nieuws rondom de beurs en de deelnemers.”
De beurs event 12 draait om het totale aanbod van de evenementenbranche en presenteert naast locaties onder andere ook cateraars, entertainment, verhuur en  decorbouw. De voorregistratie van event 12 is geopend. Klik hier om je aan te melden. Bij voorregistratie is een bezoek aan de beurs op 4 en 5 april gratis. Kaarten aan de deur kosten € 45,-. De openingstijden zijn op beide dagen van 11.00 tot 19.00 uur. Voor meer informatie kijk op www.event.nl.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief