Congressen

Beste Idee Award voor VR Dining, Shake-on en Taste the Dutch Masters

VR Dining, Shake-on en Taste the Dutch Masters zijn de eerste eventconcepten die een Beste Idee Award hebben gewonnen. De winnaars werden donderdag 13 april bekend gemaakt tijdens evenementenvakbeurs Event 17 van Eventex, de initatiefnemer van deze nieuwe oorkonde in de eventbranche.
Beste Idee Award 2017 is de prijs voor de meest innoverende eventmakers van Nederland. Voor deze competitie konden standhouders én niet-standhouders hun innovatieve idee of concept inschrijven in drie categorieën: Culinair: Sfeer & Smaak, Audiovisueel: Online & Techniek en Interieur: Creatie & Design.

Winnaars

De award in de categorie Culinair: Sfeer & Smaak ging naar VR Dining van Uil VR Solutions. Hierbij diner je met een virtualrealitybril op, zodat je bijvoorbeeld jezelf o een Zeeuws strand waant terwijl je oesters eet of wijn drinkt op een Franse wijngaard.
 
In de categorie Audiovisueel: Online & Techniek was Shake-on van het gelijknamige bedrijf de winnaar. Dit is een netwerk armband, waarmee deelnemers, exposanten en sponsoren eenvoudig contactgegevens kunnen uitwisselen. Volgens de bedenkers vergaren exposanten tot 30 procent meer leads met deze techniek en krijgen organisatoren inzicht in het gedrag van hun deelnemers.
 
Sluik. & Creative Chef brengen de werelden van musea en voeding samen in eetbare 17e-eeuwse stillevens. Met hun ”Taste the Dutch Masters” bouwen zij in 3D-boxen schilderijen uit de Gouden Eeuw na met 17e-eeuws servies en echt voedsel. Dit concept won de Beste Idee Award in de categorie Interieur: Creatie & Design.
Taste the Dutch Masters – SLUIK. & Creative Chef
 

Publieksprijs

Het publiek kon ook voorafgaand aan Event 17 en tijden de eerste beursdag stemmen op de negen genomineerde innovaties. Winnaar van die prijs werd 3d Live Experience van Live Legends. Dit bedrijf slaagt er in om een driedimensionale wereld te creëren op een volledig plat LED-scherm van 28 x 14 meter.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief