Congressen

Beneluxpromotie voor Rouwendal bij Mövenpick

Mövenpick Hotels & Resorts heeft de huidige general manager van het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre, Albert Rouwendal, de verantwoordelijkheid gegeven voor de coördinatie van de bedrijfsvoering van alle Mövenpick-hotels in de Benelux-regio. In zijn nieuwe functie heeft Rouwendal zitting in het Europese managementteam.Albert Rouwendal trad in 2007 aan als general manager van Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre dat dit jaar vijf jaar bestaat. Rouwendal bracht indertijd een enorme internationale ervaring in tal van managementfuncties met zich mee. Daarnaast was hij verbonden aan de Stenden Universiteit in Leeuwarden als ‘Principle Lecturer Hospitality Management’.

Ola Ivarsson, chief operating officer Europe van Mövenpick Hotels & Resorts: "Albert Rouwendal is de juiste persoon om Mövenpick in de Benelux op de kaart te zetten. Wij kijken ernaar uit de enorme kennis van Albert te delen. Hij heeft veel ervaring in deze markten en kan het voortouw nemen in nieuw te ontwikkelen en te openen hotels.”

Mövenpick Hotels & Resorts heeft meer dan 12.000 medewerkers in dienst en is met 90 bestaande hotels en hotels in aanbouw vertegenwoordigd in 26 landen. De onderneming concentreert zich op uitbreiding in haar kernmarkten in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Azië, waar de internationale hotelketen zich specialiseert in zowel zaken- en conferentiehotels als vakantieresorts. Het van oorsprong Zwitserse Mövenpick Hotels & Resorts positioneert zichzelf in het hogere segment en staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service met persoonlijke aandacht. De hotelgroep is eigendom van Mövenpick Holding (66,7 %) en de Kingdom Group (33,3 %).

www.moevenpick-hotels.com


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief