Beurzen

BeMatrix start dochteronderneming in Frankrijk

Na beMatrix UK, USA en Scandinavië heeft de Belgische producent van modulaire standbouwsystemen beMatrix, een nieuwe dochteronderneming in Frankrijk opgericht. De nieuwe vestiging, gelegen in het evenementenpark van Longjumeau op enkele minuten van Parijs, moet Franse en buitenlandse standbouwers ondersteunen met een lokale huurvoorraad.

Toename huuropdrachten

Stefaan Decroos, CEO beMatrix: “Het aantal huuropdrachten in Frankrijk nam al een geruime tijd toe en een lokaal 24/7 service center drong zich op. Met onze lokale dochterondernemingen en bePartner netwerk, willen we het leven van de standenbouwer én exposant makkelijker maken, comfort bieden, dat is dé missie van beMatrix. De keuze voor Parijs is strategisch, vele internationale en nationale beurzen gaan door in één van de vele beurscomplexen in- en rond Parijs.”

Medevennoot en lokaal contact Daniel Breitschaft heeft al een ruime ervaring in de standbouwsector: “In onze métier telt elk minuut, ik geloof dan ook dat het ontzorgen van de standenbouwers met een lokale benadering het verschil kan maken. Focus ligt in eerste instantie op verhuur van alle standaard beMatrix-oplossingen, maar we staan ook paraat voor het proefbouwen van standen & opleidingen in onze showroom samen met het Franse commerciële team.”


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief