Beurzen

BeMatrix neemt aandelenpakket US divisie over

De Belgische standbouwfabrikant beMatrix neemt met ingang van 1 februari 2018 het aandelenpakket van haar Amerikaanse divisie volledig over. Daartoe hebben de huidige CEO’s, Stefaan Decroos en Edwin Van der Vennet, besloten aangezien zij in 2018 een verdubbeling in de omzet verwachten. Edwin Van der Vennet wordt CEO en Robert Laarhoven wordt president-directeur.Stefaan Decroos en Edwin Van der Vennet nemen het aandelenpakket van hun beMatrix US-partners Robert Laarhoven en Lance Wachholz over. “Doordat beMatrix wereldwijd een heel sterke groei kent, vonden wij het beiden een geschikt moment om een uniform beMatrix-merk & structuur te creëren. We zijn dankbaar dat Lance en Robert in 2000 het “originele kadersysteem met grote gaten” introduceerden op de Amerikaanse markt en voor de groei die ze afgelopen jaren hebben gerealiseerd “, aldus Edwin Van der Vennet.

Ambitie 

BeMatrix telt nu wereldwijd meer dan 140 werknemers en de ambitie is om in 2018 een geconsolideerde omzet van 40 miljoen euro te realiseren – met een productie van 140.000 kaders per  jaar.

 

“In de afgelopen 18 jaar is beMatrix het favoriete verhuursysteem geworden voor veel van de top standenbouw- en eventbedrijven in Noord-Amerika. Onze kennis van de Noord-Amerikaanse markt, gecombineerd met de continue innovatie van beMatrix, was een succesformule. Dat blijkt o.a. uit de winst van de Red Dot Design Awards in 2013 en 2017, evenals de opname in de Inc. 5000-lijst (#1580) in 2017. We zijn trots op wat we samen hebben bereikt en ik kijk er naar uit om ook in de toekomst nog mijn bijdrage aan het succes te leveren “, voegde Robert Laarhoven eraan toe.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief