Beurzen

Bellende, keuvelende en voetballende standhouders op ReFreSure

Bellende, keuvelende en voetballende standhouders op de eerste beursdag van recreatievakbeurs ReFreSure in Messe Kalkar. De Duits/Nederlandse beurs betekent de comeback van Wunderland Kalkar als beurslocatie. Na een beursloze periode in het entertainmentpark net over de grens bij Arnhem, ziet het Van der Most concern weer brood in kleine regionale vakbeurzen.

Met dertig standhouders en beperkt bezoek op de eerste beursdag is er nog geen sprake van een vliegende start, erkent locatiemanager Han Groot Obbink. Dit jaar staan nog vier beurzen gepland: Gastro_Tek (Vakbeurs voor de horeca), Galuwa (verwarming, klimaat en sanitair), Securcom (veiligheid) en GreenLive (landbouw).Groot Obbink vertelde tijdens een netwerkbijeenkomst van Pleisureworld dat Wunderland Kalkar toe is aan een revitalisering van het complex. Geïnvesteerd wordt in een fitness & wellness verdieping – met onder meer een zwembad en sauna’s -, een speelparadijs en een gamehal. Ook komt er het Energie Anders Beleefpark, een permanent themapark rond energiebesparing en duurzame energie.

De huidige Messehalle van 3.000 m2 wordt uitgebreid met een nieuwe beurshal en er komt een kortere route naar het beurscomplex. Nu worden bezoekers nog door het hotel, langs het congrescentrum en via de ingang van het kartcentrum de beursvloer opgeleid.

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief