Congressen

Beleef Leiden tijdens de Inspiratiedag Winter Wonderland

Leiden Marketing houdt op dinsdag 11 december een Inspiratiedag voor secretaresses uit heel Nederland. Op deze dag zullen de deelnemers worden meegenomen langs een aantal congreslocaties in de binnenstad van Leiden. Op deze manier kan er op een inspirerende manier kennisgemaakt worden met het congresaanbod van Leiden, de Stad van Ontdekkingen.

Een interactieve tabletop biedt de secretaresses de mogelijkheid om met verschillende Leidse organisaties in gesprek te gaan over de congresmogelijkheden binnen de stad. Deze tabletop zal ’s ochtends plaatsvinden in het Golden Tulip & Tulip Inn Leiden Centre. Vervolgens zal er een bezoek gebracht worden aan Museum Volkenkunde. Hier zullen de deelnemers een interessante workshop volgen en zal hen een heerlijke lunch wordt aangeboden. De dag zal geheel in winterse sferen worden afgesloten met een borrel bij de ijsbaan.

Leiden heeft zich de afgelopen jaren enorm ontwikkeld op het gebied van congressen. Zo heeft de stad er veel hotelkamers bij gekregen en is het aantal congreslocaties uitgebreid. Leiden heeft dus veel te bieden voor de congresorganisator. Organiseert u wel eens een congres, vergadering of sociaal evenement? Dan mag u deze Inspiratiedag niet missen!

U kunt zich hier aanmelden (tot vrijdag 30 oktober)


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief