Beurzen

Bedrijven Contactdagen Flanders Expo

Op 19 en 20 april vond in Flanders Expo voor de 11de keer de tweejaarlijkse vakbeurs Bedrijven Contactdagen plaats, dé beurs voor zaken doen in eigen regio. Een kleine 200 Oost-Vlaamse, West-Vlaamse en Zeeuwse bedrijven kregen de kans om persoonlijk contact te leggen met 3.076 professionele bezoekers en potentiële partners uit eigen streek.

Op 19 en 20 april vond in Flanders Expo voor de 11de keer de tweejaarlijkse vakbeurs Bedrijven Contactdagen plaats, dé beurs voor zaken doen in eigen regio. Een kleine 200 Oost-Vlaamse, West-Vlaamse en Zeeuwse bedrijven kregen de kans om persoonlijk contact te leggen met 3.076 professionele bezoekers en potentiële partners uit eigen streek. De kwaliteit van de beurs was opnieuw erg hoog en ongetwijfeld hebben heel wat exposanten en bezoekers tijdens Bedrijven Contactdagen de juiste partner gevonden. Heel kenmerkend voor deze editie was verder ook de losse, gezellige en informele sfeer die extra in de hand gewerkt werd door een aantal nieuwe initiatieven waaronder de mobiele tap.

Blikvangers 2006

Beursindeling

Voor het eerst stapte Bedrijven Contactdagen af van een strak hallenplan met rechte, evenwijdige gangen. Anders dan bij de vorige edities liep het wandelparcours dit jaar volgens een slingerend patroon waardoor je in elke gang een paar keer letterlijk om de hoek kon kijken. Dit zorgde voor veel meer sfeer en gezelligheid.

Ruim randprogramma

In de rand van de beurs organiseerde Voka Kamer van Koophandel Oost-Vlaanderen traditiegetrouw een Kamercafé dat op de ruime belangstelling van 200 aanwezigen kon rekenen. Ook de Contactdrink op de stand van Unizo was met een opkomst van 80 geïnteresseerden een succes. Verder stond de Trends Gazellenlunch op het programma. Ongeveer 70 aanwezigen woonden dit lunchdebat met gastspreker bij.

Eerste Advies- en begeleidingsforum groot succes

Tijdens Bedrijven Contactdagen organiseerde Voka Kamer van Koophandel Oost-Vlaanderen voor het eerste een advies- en begeleidingsforum, waar een 30-tal deskundigen uit privé- en overheidsorganisaties gratis en in een confidentiële sfeer ondernemersvragen rond diverse thema

’s beantwoordden. Geïnteresseerden konden vooraf via de website een afspraak vastleggen en er werden maar liefst 50 gesprekken gevoerd.

Award Meest Communicatieve Stand

Op basis van originaliteit, duidelijkheid, presentatie van de stand en de communicatieve vaardigheden van het standpersoneel koos een professionele jury de firma Carl Adams uit Roeselare tot winnaar. Ze werkten een originele en verrassende stand uit waar je met pijl en boog kon proberen vogeltjes op een schietschijf te raken. Ludiek en meteen een goeie manier om bezoekers aan te spreken. Wie raak schoot, kreeg een kleine beloning.

Bloemen voor secretaressedag

Een leuk initiatief was ongetwijfeld de bloemenverkoper bij de in- en uitgang. Donderdag 20 april was het namelijk Secretaressedag en heel wat exposanten en bezoekers grepen deze gelegenheid aan om een bloemetje te kopen op de beurs.

Luchtdopen

Via loting werden ongeveer 20 mensen getrakteerd op een helikopterluchtdoop boven Flanders Expo en omgeving.

De volgende editie van Bedrijven Contactdagen loopt op 16 en 17 april 2008.

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief