Beurzen

Beauty Trade Special

Beauty Trade special 2008 heeft opnieuw een bezoekersrecord gebroken.  In totaal wisten van 29 tot en met 31 maart 19.933 bezoekers de weg naar de Jaarbeurs Utrecht te  vinden. Dat betekende een stijging van 2,2% ten opzichte van 2007. Zowel exposanten als bezoekers waardeerden de beurs met hetzelfde goede rapportcijfer als in 2007: een 7,5.  Beauty Trade special onderstreepte opnieuw de innovatiekracht en creativiteit van de branche.
Beauty Trade special 2008 heeft opnieuw een bezoekersrecord gebroken.  In totaal wisten van 29 tot en met 31 maart 19.933 bezoekers de weg naar de Jaarbeurs Utrecht te  vinden. Dat betekende een stijging van 2,2% ten opzichte van 2007. Zowel exposanten als bezoekers waardeerden de beurs met hetzelfde goede rapportcijfer als in 2007: een 7,5.  Beauty Trade special onderstreepte opnieuw de innovatiekracht en creativiteit van de branche.

Het grootstedeel van de bezoekers , 44%, bestond uit schoonheidsspecialisten. Hand- en nagelverzorgsters volgden met 23% , voetverzorgsters met 8% en overige bezoekersdoelgroepen met 25%. 87 % van de bezoekers was eind- of medebeslisser. Een van de belangrijkste redenen om de beurs te bezoeken is om van nieuwe markt- en productontwikkelingen op de hoogte te blijven. Voor 87% van de bezoekers voldeed de beurs aan de verwachtingen, en 77% geeft aan de voorjaarsbeurs in maart 2009 opnieuw te bezoeken.

HAPARKO Cosmetics winnaar Estetica Beauty Innovation Award 2008
Op maandag 31 maart werd HAPARKO Cosmetics tijdens een speciale georganiseerde bijeenkomst uitgeroepen als winnaar van de Estetica Beauty Innovation Award 2008. Met het verzorgingsproduct Surmer Creme Contour des Yeux van de lijn Isabella Lancray heeft HAPARKO zich op de kaart gezet. De geavanceerde Nanotechniek maakt het mogelijk dat de ingrediënten van het product “ingekapseld” blijven totdat het op de huid wordt aangebracht.  De ingrediënten behouden zo hun optimale werking.  HAPARKO ontving een award en een redactionele pagina over het winnende product in nummer 2 van ESTETICA NL.
Op de tweede plaats is Dermatuer geëindigd met het product MAP 15 Regenerator van de Dermalogica lijn. De derde plaats was voor Beauty Best met 24K Gold van de Selvert lijn.

Blue diamond Award
In samenwerking met BT&EA, Esthéticienne, HBA, ANBOS en VNU Exhibitions organiseerde  KOC Nederland op maandag  de Blue Diamond Award.
De schoonheidsspecialisten in spé streden op maandag om de titel “Cursist van het Jaar 2008”. Tijdens praktijk, theorie en finaleronde lieten de deelnemers  hun talent  zien. Marjolein van Vliet van Imko Opleidingen werd uitgeroepen als Cursist van het Jaar 2008 en is daarmee trotse winnares van  de Blue Diamond Award .

Nederlandse Make-up kampioenschappen
Tijdens de beurs organiseerden de vakbladen VIsagie en Esthéticienne in samenwerking met BT&EA en VNU Exhibitions  de  Nederlandse Make-up kampioenschappen.
Zaterdag 29 maart stond de wedstrijd in het teken van het thema  ‘Trendmake-up voor naturel roodharigen’. De opdracht voor de deelnemende visagisten: creëer een prachtige uitgaansmake-up die de natuurlijke kleur van het rode haar nóg mooier laat uitkomen. De  jury riep aan het einde van de dag Hanane Naij uit tot winnaar.
‘Smokey eyes vamp’ was op zondag het thema van de Nederlandse Make-up Kampioenschappen.
De deelnemers lieten het beste van hun creativiteit zien bij de uitvoering van deze opdracht. Op het centrale podium ontving Barbra Oliemans de trofee en een geldbedrag van 250 euro uit handen van de vakjury.
Op de laatste dag van de beurs werd als onderdeel van de Nederlandse Make-Up Kampioenschappen de categorie bodypainting behandeld. Het theatrale thema dit jaar was ‘Burlesque”. De winnaar van 2008 is Josje Wolters. Zij mag zich een jaar lang Benelux Make-up artist noemen.

Nederlands Nail Art kampioenschap
Op zondag 30 maart organiseerde Het Nagelgilde in samenwerking met  VNU Exhibitions het Nederlands Kampioenschap nagelmodellage ”Nail Art” 2008.
Bij de wedstrijd met het thema “Pink” kwam Bianca Horn als winnaar uit de bus. Voor het 3D Fantasy Nail Art kampioenschap mocht Monique van den Krommenakker het erepodium betreden.

Beauty Salon dimensions 2008
De  vakbeurs Beauty Salon dimensions vindt plaats  van 13 tot en met 15 september 2008.
Meer informatie: www.beautybeurzen.nl.

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief