Congressen

BCD Travel lanceert TripSource-app voor zakenreizigers

BCD Travel heeft de TripSource reis-app gelanceerd voor Nederlandse klanten. De app maakt het eenvoudiger om het reisschema te beheren en te delen, waarbij de reizigers via hun smartphone op elk moment toegang hebben tot alle belangrijke gegevens over hun trip.
Reizigers kunnen TripSource gebruiken om hun reisschema te bekijken en te delen met hun collega’s of het thuisfront. Het gaat om alle aspecten van hun zakenreis: vluchten, hotels, vervoer, et cetera. De app biedt ook real-time nuttige informatie. Reizigers krijgen bijvoorbeeld een waarschuwing als hun vlucht vertraging heeft of de gate is gewijzigd. Ook een routebeschrijving naar de eindbestemming is in de app opgenomen.
 
Binnenkort lanceert BCD Travel ook een Enterprise versie van de app. Met TripSource Enterprise gaat het contact met de reizigers verder dan informatie over de reservering, een wijziging of storing. Bedrijven kunnen zelf het initiatief nemen om hun reizigers beter te informeren en goed gedrag te belonen. Zo kunnen bedrijven de impact van verborgen kosten beperken en zorgen voor betere naleving van het reisbeleid.
 
Klanten van BCD Travel in Nederland kunnen TripSource gratis downloaden via de App Store en Google Play.
 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.