Congressen

BCD Travel behaalt gouden score voor maatschappelijk verantwoord ondernemen

In een onafhankelijk onderzoek van EcoVadis naar maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) heeft zakenreisorganisatie BCD Travel een gouden score behaald. Met deze score, gebaseerd op 21 verschillende MVO-criteria in vier categorieën, behoort BCD Travel bij de beste 2 procent van alle leveranciers die zijn beoordeeld wereldwijd. Deze gouden MVO-score overtreft de zilveren score die het bedrijf de afgelopen twee jaar behaalde.

EcoVadis beoordeelt MVO-programma”s op het gebied van milieu, arbeidsomstandigheden, eerlijke handel en duurzame inkoop. Ecovadis heeft meer dan 20.000 bedrijven beoordeeld aan de hand van methodes die zijn gebaseerd op internationale MVO-normen zoals het Global Reporting Initiative, het United Nations Global Compact en ISO 26000.

Meer dan 120 toonaangevende multinationals wereldwijd, waaronder Verizon, Nestlé, Johnson & Johnson, Heineken, Coca-Cola Enterprises, Nokia, L’Oréal, Bayer, Alcatel-Lucent, ING Bank, Air France-KLM, Centrica/British Gas, BASF en Merck, gebruiken EcoVadis om de MVO-prestaties van hun toeleveringsketens te volgen.

In mei kreeg BCD Travel in het kader van Project ICARUS van de Global Business Travel Association (GBTA) Foundation ook al de Sustainability Outstanding Achievement Award 2016 in de categorie reisagenten

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief