Congressen

BCD Travel aan de vooravond van grote verhuizing

Zo’n 120 medewerkers van BCD Travel in Nederland nemen in de zomermaanden hun intrek in een nieuw kantoor. De kantoren van Arnhem en Hengelo smelten samen tot een kantoor op een nieuwe locatie in Arnhem. Het boekingskantoor van Schiphol verhuist naar het hoofdkantoor in Utrecht.
 Tijdens de zomermaanden verhuizen de medewerkers van de kantoren in Arnhem, Hengelo en Schiphol naar hun nieuwe werkplekken. Met de verhuizing wil BCD Travel enerzijds de klanten nog beter bedienen en anderzijds de medewerkers meer flexibiliteit geven. Zij zullen voortaan vaker thuis of vanaf een andere locatie werken en kunnen eenvoudiger hun werktijd inplannen.
 
 “Net als in andere sectoren, zien we dat ook onze klanten steeds digitaler werken”, zegt Heinz Jennewein, Senior Vice President EMEA SouthWest bij BCD Travel. “Er wordt vaker via onze online kanalen en buiten de gewone kantooruren geboekt, waardoor de noodzaak van een fysiek kantoor afneemt. Dat betekent niet dat er minder werk verzet moet worden, maar wel dat we ons flexibeler moeten organiseren zodat we aanwezig zijn wanneer klanten dat van ons verwachten. Ook onze medewerkers hebben behoefte aan meer flexibiliteit en vrijheid op vlak van telewerken en werktijden. Daarom hebben we ons kantorennetwerk opnieuw bekeken. Dat resulteert in enkele praktische wijzigingen.”
 
De kantoren van Arnhem en Hengelo worden samengevoegd tot een kantoor in Arnhem, het kantoor in Schiphol verhuist naar het hoofdkantoor in Utrecht. BCD Travel blijft fysiek aanwezig in Arnhem, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief