Congressen

Bart van Wanrooij start als Managing Director van MOVE

MOVE, bureau voor live experiences en strategische communicatie wordt met ingang van 2 augustus geleid door de voormalig Creative Director van MSLGroup (Publicis Groupe), Bart van Wanrooij. Van Wanrooy wordt verantwoordelijk voor de aansturing van het team van MOVE en gaat vorm geven aan de verdere groei van de organisatie in Nederland.
 Bart van Wanrooij: “Na bijna 10 jaar binnen de Publicis Groupe te hebben gewerkt voor opdrachtgevers als Randstad, Rabobank en Airbnb in binnen- en buitenland, voelt de overstap naar MOVE voor mij als heel natuurlijk. Hier komen mijn passies live experiences en strategische communicatie perfect samen. Door integraal na te denken over merkbeleving, van digitaal tot live en van print tot PR, raak je mensen op alle niveaus; emotioneel, rationeel en sociaal. Dat is een enorme meerwaarde voor merken.”

Victor Neyndorff

Victor Neyndorff, al jaren één van de vaste gezichten van MOVE, blijft als zelfstandig strateeg aan het bureau verbonden. Hij zal zich als zelfstandig consultant, binnen MOVE en daarbuiten, richten op events waarbij een duidelijke ROI op basis van verander- of gedrags doelstelling geldt. Daarnaast blijft hijworkshops, brainstorms en coachingsessies leiden en geeft hij inspirerende speeches over verandering en ROI.

The Oval Office

MOVE werd vorig jaar overgenomen door Christine van Dalen en The Oval Office uit België. Beide partijen hebben de ambitie om de expertise van MOVE verder uit te bouwen en de organisatie te verstevigen. Na de uitbreiding van het team van experts is met het aantrekken van Bart van Wanrooij nu ook de directeurspositie ingevuld.

Wouter Boits van The Oval Office: “We zien in Bart een manager met inhoud, iemand met ruime ervaring op het gebied van communicatie én een voorliefde voor events en activaties. Dat maakt van hem de juiste man op de juiste plaats.”

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief