Congressen

Bart Smulders, Xander Kranenburg en Ivo van den Belt treden toe tot IDEA-bestuur

Bart Smulders, Xander Kranenburg en Ivo van den Belt zorgen voor vers bloed in het bestuur van IDEA. De drie nieuwe bestuursleden zijn tijdens de Algemene Ledenvergadering op 25 september geïnstalleerd.

Bart Smulders, Xander Kranenburg en Ivo van den Belt treden toe tot IDEA-bestuur

Xander Kranenburg (Live Solutions) krijgt in het bestuur de nieuwe portefeuille Innovatie toebedeeld. Het IDEA-bestuur heeft deze kortgeleden toegevoegd. Met deze focus op innovaties in de branche wil ze haar leden het voordeel bieden dat zij via de vereniging goed op de hoogte gehouden worden van de nieuwste ontwikkelingen.

Ivo van den Belt (De Vries + Partners) neemt de portefeuille Verzekeringen, Wet- en regelgeving over van aftredend bestuurslid Dorine van der Bruggen. Bart Smulders (MOVE) krijgt de portefeuille Bijeenkomsten en volgt daarmee aftredend bestuurslid Rein Korthals Altes op.

De IDEA-leden stemden unaniem voor de drie kandidaten, die zich tijdens de ALV in de vergaderaccommodatie van de Efteling presenteerden. Het is hun gezamenlijke ambitie om van IDEA in de komende jaren een nog sterker merk te maken.

Maarten SchramTijdens de ALV werd Maarten Schram gepresenteerd als de nieuwe verenigingsmanager van IDEA. Hij neemt per 1 oktober het stokje over van Niels Bouwman die deze functie sinds mei 2011 bekleedde.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief