Congressen

Baris Soyogul accountmanager business events Rotterdam Partners

Baris Soyogul is in april gestart  als nieuwe Accountmanager Business Events bij Rotterdam Partners. Hij volgt Stephen van Es op die binnen dezelfde organisatie verantwoordelijk is geworden voor Business Development.
 Baris Soyogul maakt deel uit van de afdeling Convention Bureau & Tourism Board van Rotterdam Partners. Hij heeft ruime, internationale werkervaring in sales en destinatiepromotie. Daarnaast beschikt hij over een uitgebreid (internationaal) netwerk binnen de meeting industrie. Soyogul was tot voor kort  werkzaam als Sales Manager Meetings & Events Benelux bij  CWT Meeting & Events. Daarvoor werkte hij onder meer bij Accor Hotels, Kuoni Destination Management Benelux BV en Delta Travel. 

Stephen van Es zal zich voor Rotterdam Partners bezighouden met de ontwikkeling van nieuwe projecten voor Trade & Investment. Zijn kennis van de meeting markt zal hij daarbij  inzetten om binnen dit werkveld kansen voor Rotterdam optimaal te grijpen.

Rotterdam Partners  bestaat sinds 1 januari en is een krachtenbundeling van het Economic Development Board Rotterdam, Rotterdam Investment Agency en Rotterdam Marketing. De nieuwe organisatie, onder leiding van directeur Fred van Beuningen, bedient alle doelgroepen die er voor de stedelijke economie en citymarketing toe doen, te weten bedrijven, (zakelijke) bezoekers en bewoners.
 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief