Beurzen

Bakkersvak 2019 krijgt er een dag bij

Bakkersvak

Bakkersvak wordt in 2019 uitgebreid van twee naar drie beursdagen. Dat maakte organisator Easyfairs bekend aan de vooravond van editie 2018 op zondag 4 en maandag 5 maart in Evenementenhal Gorinchem.

De voornaamste reden voor de uitbreiding is dat de exposant en bezoeker hierdoor meer ruimte en tijd krijgen om met elkaar in gesprek te gaan. Naast de zondag en de maandag, kunnen bezoekers vanaf 2019 ook kiezen om de beurs op dinsdag te bezoeken.

Drukte op de beursvloer

“Elk jaar zien we een stijging in zowel het aantal bezoekers als exposanten”, zegt Corine Visser, Event Manager Bakkersvak. “Maar die groei mag niet ten koste gaan van de kwaliteit. Door de drukte op de beursvloer lukt het de exposanten niet om al hun klanten te spreken. Nu geven we de bezoekers de keuze uit drie dagen waardoor we inspelen op de toegenomen belangstelling en waarborgen we de kwaliteit die ze van ons gewend zijn.”

Onderzoek onder bezoekers en exposanten

De keuze om juist de dinsdag erbij te betrekken is gebaseerd op een onderzoek onder zowel bezoekers als exposanten. Van ruim 1.100 bezoekers geeft meer dan de helft aan de beurs op dinsdag te willen bezoeken. Ook vanuit de exposanten is er veel steun voor de aanvullende beursdag op dinsdag. Ruim 80 procent van alle respondenten onder exposanten zegt deel te nemen aan Bakkersvak als de beurs uitbreidt van twee naar drie dagen.

Bakkersvak 2019

Na zes edities in het Autotron in Rosmalen wordt Bakkersvak dit jaar voor het eerst gehouden in Evenementenhal Gorinchem. Dat is ook de locatie voor Bakkersvak 2019. De data zijn zondag 10, maandag 11 en dinsdag 12 maart 2019.

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief