Congressen

Aviodrome weer beschikbaar als meeting locatie

Luchtvaartthemapark Aviodrome heeft afgelopen weekend opnieuw haar deuren geopend. Op 27 april vond de feestelijke opening plaats, waarbij commissaris van de Koningin voor de provincie Flevoland Leen Verbeek en Jop Fackeldey, wethouder van gemeente Lelystad het startsein gaven voor het vertrek van een Fokker Four formatie.Om de beleving hedendaags en vernieuwend te houden, heeft de nieuwe eigenaar Libéma een aantal elementen aan het concept van Aviodrome toegevoegd. Het luchtvaartthemapark is opgesplitst in zeven attractiezones, wat moet leiden tot meer beleving en een langere verblijfsduur. Een belangrijke verandering is de toevoeging van een platform met buitenterras, dat bezoekers uitzicht biedt op het vliegverkeer dat dagelijks op Lelystad Airport plaatsvindt. Een groot aantal vliegtoestellen is, in tegenstelling tot het verleden, vanaf nu publiekstoegankelijk.

Bijzondere vergaderervaring

Voor een bijzondere vergaderervaring is er de replica van het Stationsgebouw op Schiphol, dat in 1928 speciaal voor de Olympische Spelen in Nederland werd gebouwd. In een setting van het Schiphol van de jaren '30 – inclusief incheckbalie, oude koffers, het vertrekschema dat met krijt werd bijgehouden, de radiokamer en de douane – zijn er vijf vergaderruimtes van 70 tot 138 m2. Andere opties zijn de Boeing 747, die onderdak biedt aan drie meeting rooms van respectievelijk 50, 93 en 300 m2, en de Piloten Mess van 153 m2.

Voor grotere groepen biedt het hoofdgebouw diverse ruimtes, waar onder het Constellation Theater voor 200 personen, de Da Vinci Zaal voor 380 personen en de binnenexpositie, waar 180 mensen zittend en 220 staand tussen de tentoongestelde vliegtuigen bijeen kunnen komen.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief