Congressen

AVEX breidt uit met AV-FLEX Financial Services

Avex AV-FLEX

Audiovisuele dienstverlener AVEX breidt haar dienstverlening uit met AV-FLEX Financial Services. Door de toenemende vraag naar AV-as-a-Service hebben zij deze dienst in het leven geroepen waarbij aan de hand van de wensen van de klant en het ingeschatte verbruik een concept wordt samengesteld.

AV-FLEX® bestaat uit verschillende ‘AV-as-a-Service’ concepten zoals Financial Lease, Operational Lease, Managed Services en het Pay-per-use model, waarbij de klant alleen voor het gebruik betaalt.
Net als Managed services is ook het systeem bij Pay-per- use eigendom van AVEX. De klant is gedurende de afgesproken looptijd de gebruiker ervan.

Pay-per-use

Het Pay-per-use tarief is gebaseerd op het werkelijke gebruik van het systeem met een minimale afname per week of maand. Dit model kan interessant zijn als er sprake is van bijvoorbeeld seizoensinvloeden. Of als de kosten voor gebruik aan een interne of externe klant worden doorbelast, zoal bijvoorbeeld voor de hotel, vergader- en congreslocaties die sterk afhankelijk zijn van de bezetting tijdens het evenementenseizoen.

Aanpassing financieel model

Als een bedrijf het financieel model wil aanpassen van bezit naar gebruik maar al in het bezit is van audiovisuele middelen, neemt AVEX met Sale/ AV-FLEX back de audiovisuele installatie van de klant over. De klant betaalt na overname voor de maandelijkse verbruikskosten.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief