Beurzen

Autoverhuurbedrijf Hertz opent vestiging bij Koninklijke Jaarbeurs

Eric Siewers en Jeroen van Hooff knippen het lint bij de opening van Hertz Utrecht Jaarbeurs

Autoverhuurbedrijf Hertz opent in samenwerking met Koninklijke Jaarbeurs een nieuwe vestiging in Utrecht. Hertz Utrecht Jaarbeurs bevindt zich in het entreegebied van het beurs- en congresgebouw.

Elektrische huurvloot

Volgens Jaarbeurs-CEO Jeroen van Hooff past deze stap bij de ambitie om de meest duurzame organisator en facilitator van Europa te worden. “Het huren van een auto kan, in combinatie met het reizen met de trein, een goed duurzaam alternatief zijn voor het hebben van een eigen auto. Daar komt bij dat Hertz één van de grootste elektrische huurvloten in Europa heeft.”

Hertz was al eerder gevestigd aan het Jaarbeursplein. Door een herinrichting van het plein moest de vestiging in 2011 naar een andere locatie verhuizen.

Woonwijk Beurskwartier

Eric Siewers, General Manager van Hertz Benelux: “Het was voor ons al een langere tijd een wens om terug te komen naar deze strategische locatie tegenover het Centraal Station. Rondom Jaarbeurs komt een nieuwe woonwijk: Beurskwartier. Deze wijk richt zich op bewoners die de voorkeur geven aan lopen, fietsen, OV en deelautogebruik ten opzichte van autobezit. Een huur- of deelauto rijden is een duurzame en milieuvriendelijke keuze.”

Hertz Jaarbeurs is geopend vanaf 11 september 2023.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief