Beurzen

Autosalon Brussel weer terug op de kalender

Autosalon Brussel in 2023

Het Automobielsalon van Brussel, ook bekend als de Brussels Motor Show, keert na een jaar afwezigheid in 2025 terug op de kalender van grote Belgische evenementen.

Event in februari

FEBIAC, de Automobiel- en Tweewielerfederatie in België en Luxemburg bevestigt dat het event terugkeert. Het gaat om de 101e editie die van vrijdag 14 tot en met zondag 23 februari 2025 gehouden wordt. Het wordt het eerste Salon onder de nieuwe CEO Frank Van Gool. Het evenement wordt traditioneel gehouden in de hallen van Brussels Expo.

Een woordvoerder van FEBIAC zegt dat alle secties die onder de federatie vallen, auto’s, motorfietsen en bedrijfsvoertuigen, de kans krijgen hun nieuwe modellen en nieuwe technologieën te laten zien. 'De belangrijkste wens van onze leden is dat hun producten centraal staan tijdens deze 101e editie van de Brussels Motor Show.'

Het Automobielsalon van Brussel is te vergelijken met de AutoRAI in Nederland, die voor het laatst gehouden werd in 2015.

Geen Salon in 2024

Dit jaar kwam er geen Autosalon van Brussel. FEBIAC meldde dat 'de voorwaarden niet aanwezig zijn om bezoekers een kwaliteitsvolle en representatieve ervaring te bieden'. 

 

 

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief