Congressen

Aristo viert jubileum

Het 35-jarig jubileum van Aristo Meeting Center werd op 27 september jongstleden feestelijk gevierd in combinatie met de opening van de verbouwde locatie in Amsterdam. Monique der Kinderen over het event: “We wilden onze relaties eens echt ‘in de watten leggen’ en ze bedanken voor 35 jaar Aristo.”

Bier- en rooklucht

In 1983 zag de grondlegger van Aristo, Frank der Kinderen, een markt in de zakelijke zaalverhuur. Hij was werkzaam in een horecazaak waar feestelijke events de volgende dag afgewisseld werden met zakelijke bijeenkomsten. Dit bleken twee aparte markten te zijn: de bier- en rooklucht hing nog met enige regelmaat in de zaal. De eerste Aristo werd in september 1983 geopend in Eindhoven. Als snel volgde Utrecht in 1987 en Amsterdam 1990.

Tijd voor vernieuwing

Dochter, Monique der Kinderen, staat inmiddels een aantal jaar aan het roer en vond het tijd voor vernieuwing. Om te beginnen in Amsterdam Sloterdijk, waar de bedrijvigheid met de jaren blijft groeien. Afgelopen zomervakantie is deze Aristo locatie volledig verbouwd en in een modern jasje gestoken. Naast de zakelijke meetings kunnen voorbijgangers en flexwerkers ook terecht voor ontbijt, lunch en diner. De Aristo Kitchen beschikt hier over een Work & Play ruimte voor ontspanning en gesprekskamers voor persoonlijk of vertrouwelijk overleg. Voor de meeting markt heeft Aristo Amsterdam luxe vergaderzalen en apparatuur aan het concept toegevoegd.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief