Beurzen

Aquatech trekt 20.490 bezoekers

Aquatech Amsterdam 2017 heeft dit jaar het recordaantal van 20.490 bezoekers verwelkomd. In 2015 bezochten 18.411 de beurs voor watertechnologie. De beurs telde dit jaar ruim 900 exposanten uit meer dan 140 landen, en dat was ook een record. In 2015 waren dat er 856. Aquatech vond plaats van 31 oktober tot en met 3 november in RAI Amsterdam.

 Het was de vierde keer dat Aquatech onderdeel was van de Amsterdam International Water Week. Doel van de AIWW was om te komen tot een reeks Amsterdam Agreements en daaruit volgden inderdaad zeven agreements, plus nog een aantal afspraken.

Floodex Europe

Nieuw onderdeel van de AIWW was het kennisevenement Floodex Europe. Een primeur op het vasteland, na twee evenementen in Groot-Brittannië. Thema was de internationale samenwerking bij de aanpak van overstromingen. Het idee om een aparte vakbeurs naast Aquatech te houden, werd niet gerealiseerd. Er was te laat gestart met de organisatie ervan. Op de volgende Aquatech Amsterdam zal dat anders zijn. Volgens de RAI-organisatie wordt er in de hallen dan ook ruimte gereserveerd om Floodex Europe met speciale focus op het thema van overstromingen toe te voegen aan de Aquatech.

De volgende Aquatech Amsterdam wordt in 2019 gehouden. In de hallen wordt dan nog meer ruimte gereserveerd voor exposanten om aan de toenemende vraag te voldoen.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief