Congressen

Apollo Hotels koopt Regardz Zaltbommel

Apollo Hotels & Resorts heeft Regardz Hotel Zaltbommel overgenomen. Hiermee voegt de keten het vijftiende bedrijf toe aan haar portfolio. “Een betere manier om dit jaar te beginnen kan ik me niet voorstellen," aldus Bas Tolmeijer, directeur van de Nederlandse hotelgroep.
 Volgens Tolmeijer past het hotel in Zaltbommel naadloos bij de andere bedrijven van de onderneming: “Het hotel voldoet aan al onze criteria. Het staat op een uitstekende locatie, is een toegevoegde waarde voor onze bestaande klanten. Ook topografisch gezien staat het hotel voor ons op een goede strategische plek." Tony Huijgen, director development & projecten geeft namens Regardz Hospitality aan dat het hotel niet meer in het portfolio van Regardz past: “Apollo Hotels & Resorts is een uitstekende partij om al onze gasten en personeelsleden een goed alternatief te bieden.”

Het hotel beschikt over 109 kamers, 26 conferentiezalen, waaronder een auditorium, een bar, een brasserie, een restaurant, diverse ontspanningsfaciliteiten en een grote parkeerplaats. Het hotel zal een rebranding ondergaan en met ingang van 1 maart worden geëxploiteerd als Apollo Hotel Zaltbommel. Marco van der Aa wordt de general manager. Hij is afkomstig van Apollo Hotel Almere City Centre, waar hij dezelfde functie bekleedde.

Apollo Hotels & Resorts is een keten van kwaliteitshotels en resorts in de Benelux. Naast het eigen merk Apollo, exploiteert de groep ook bedrijven onder een andere vlag, zoals Thermae 2OOO in Valkenburg, het Crowne Plaza Den Haag Promenade en het hoofdstedelijke Wyndham Apollo Hotel Amsterdam. In november 2010 kondigde de groep aan dat het de exploitant wordt van het nieuw te openen Ramada Apollo Amsterdam Centre. In België behoren het Apollo Arthotel Brugge en het beroemde Thermae Palace Oostende tot de groep. Apollo Hotels & Resorts is een van de snelst groeiende hotelketens van de Benelux. De groept streeft naar een verdubbeling van het portfolio van vijftien naar dertig hotels in de komende vijf jaar, met een omzetniveau van 150 miljoen euro.

www.apollohotelsresorts.com


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief