Congressen

Anouk van den Berg nieuwe eventmanager Eventive

Anouk van den Berg is sinds 10 september 2018 de nieuwe Concept & Eventmanager van evenementenbureau Eventive in Amsterdam.

Projectervaring

Voorheen was Anouk van den Berg werkzaam als Global Marketing & Events Coördinator bij ABN AMRO en deed daar tevens projectervaring op. De afgelopen jaren bleef zij haar kennis ontwikkelen en behaalde zij na haar bachelor Business Administration onder andere een diploma als Scrum Master. Als Concept & Eventmanager bij Eventive is Van den Berg sparringpartner voor klanten, bedenkt ze passende concepten en vertaalt die naar creatieve en effectieve events, acties en campagnes. Ze zal zich de komende tijd onder andere inzetten voor merken als Commvault, Microsoft Bing en Fortinet.

“We zijn ontzettend blij dat Anouk nu deel uitmaakt van het Eventive-team. Ze heeft al aardig wat vlieguren gemaakt binnen het vakgebied en haar brede kennis zorgt ervoor dat we nog meer nieuwe kansen en mogelijkheden kunnen benutten. Anouk heeft daarnaast een geweldige, energieke persoonlijkheid waardoor ze perfect binnen het team past!”, zegt Mariëlle van der Zouwen, Managing Director van Eventive.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief