Congressen

Annemiek van Iersel nieuwe manager International Projects ACS

Annemiek van Iersel is de nieuwe manager International Projects bij ACS audiovisual solutions. Van Iersel heeft 20 jaar internationale ervaring in de branche, zowel aan de klant- als aan de leverancierszijde.

 Annemiek van Iersel starte haar carrière bij Congrex Holland als stagiaire en klom op tot managing director bij het bedrijf. In de vele posities die zij heeft bekleed heeft Van Iersel veel congressen georganiseerd in Nederland, maar vooral ook in het buitenland, zowel in Europa als ook in Azië, Zuid-Afrika en de Verenigde Staten.

Na 13 jaar bij Congrex te hebben gewerkt, stapte zij over naar Gielissen als Business Unit Manager Exhibition & Event Services. In haar team waren verschillende disciplines vertegenwoordigd, zoals operations, sales en design en ook daar heeft zij veel beurzen wereldwijd gecoördineerd voor congresorganisatie bureaus en beurs media bedrijven.

Annemiek van Iersel zal leiding gaan geven aan het internationale team en zorgdragen voor de sales en realisatie van internationale congressen.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief