Congressen

Annemiek Kuijsten managing partner Status Plus

Annemiek Kuijsten is toegetreden tot het management team van Status Plus. Zij zal als managing partner onder meer verantwoordelijk worden voor een aantal internationale verenigingen. Het nieuwe management team bestaat hierdoor vanaf 2014 uit David Casalod en Annemiek Kuijsten.Annemiek Kuijsten is sinds 1998 actief in diverse functies binnen de wereld van het verenigingsmanagement en de congresorganisatie. Daarnaast is zij sinds 2007 actief binnen MPI en sinds september 2013 voorzitter van MPI The Netherlands.

David Casalod: "Ik ben erg blij dat Annemiek ons komt versterken. Buiten haar internationale kennis van de associatiemarkt, elan en netwerk is het ontzettend prettig om met haar samen te werken. Ze speelt ook een belangrijke rol in onze strategie om de komende tijd wereldwijd verder uit te breiden, en onze groeiplannen houden niet op bij het managementteam."

Annemiek Kuijsten: "Het zakendoen op een transparante, gebalanceerde en eerlijke manier zit Status Plus in het bloed. Dit sluit haarfijn aan bij mijn persoonlijke overtuiging. Ik kijk uit naar een succesvolle en vooral goede samenwerking."


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief