Congressen
Anne van den Heuvel is benoemd tot food & beverage manager van Hilton Amsterdam Airport Schiphol. Anne is verantwoordelijk voor het algehele food & beverage concept voor Hilton Amsterdam Airport Schiphol, inclusief Bowery Restaurant, Axis Lobby & Cocktail Bar en de Meetings & Events.
Anne van den Heuvel heeft gestudeerd aan de Hogere Hotelschool in Den Haag (2007 – 2011) en heeft zich onder andere gespecialiseerd op het gebied van restaurant management en vinologie. Na haar studie heeft zij als assistant store manager (2011 – 2012) op Curaçao de eerste Starbucks succesvol geopend en heeft daarna een tweede locatie geopend als store manager (2012 – 2014). Daarna heeft zij de stap naar Hilton gemaakt. Binnen een jaar ontwikkelde zij zich bij het Hilton op Curaçao van assistant food & beverage manager naar food & beverage manager (2014 – 2017). Hier heeft zij in 2015 de Hilton “F&B Most Improved Award” gewonnen, een nieuwe bar geopend en de medewerkerstevredenheid omhoog gebracht.
Er zijn nog geen reacties.
Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.