Beurzen

Anne-Marie Vos vertrekt bij Motorbeurs Utrecht

Na zes jaar leiding aan de Motorbeurs Utrecht te hebben gegeven, vertrekt Anne-Marie Vos per 1 mei 2019 als Segmentmanager mobiliteit, sport en logistiek bij de Jaarbeurs Utrecht. Vos was jaren het gezicht en de drijvende kracht achter Motorbeurs Utrecht. Ze kwam de laatste jaren hoger in de organisatie terecht, maar rondom de motorbeurs bleef ze altijd “de grote baas”.

Wij-gevoel

Vos werkte voorheen bij uitgever Sanoma, waar ze in het cluster met Motor-Magazine, Moto73 en Truckstar werkte. Daarna stapte ze over naar de Jaarbeurs. De Motorbeurs werd onder haar leiding steeds vaker een belevingsmoment voor motorrijden als geheel, en zo creëerde ze een “wij-gevoel” voor zowel motorrijders als motorbranche.
Het afgelopen jaar was het roerig rondom de Motorbeurs Utrecht, voornamelijk doordat een aantal fabrikanten op de 2019-editie ontbraken en dat stevig communiceerden. Recent besloot Vos dat haar toekomst buiten de Jaarbeurs lag, nog onbekend is waar dat zal zijn.

“Samen met mijn fantastische team mocht ik verder bouwen aan de merken Motorbeurs Utrecht en Bike Motion Benelux, waar toen zeker de nodige uitdagingen waren. Vol trots kijk ik terug op de ontwikkeling van Motorbeurs Utrecht van hardcore beurs naar totaalbeleving voor motorrijders.”


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief